Norrsken Arendal

*Badet på bilden kan vara extrautrustat.

Arendal

99 900 kr

Visnings ex. 74 995 kr

Information

Serie: Norrsken
Säten: 2 liggplatser + 3 sittplatser
Jets: 43
Pumpar: 1x3HP
Dimension: 220 x 220 x 95cm
Torrvikt: 400 kg
Fullvikt: 1800 kg
Volym: 1400 L

Arendal

Spabad Arendal är ett stort och rymligt spabad för dig som vill ha gott om plats för hela familjen, det är ett perfekt spabad för dig som gillar stil och design, med sina stilrena linjer och eleganta vita färg både inne som ute får du ett fantastiskt fint spabad med riktigt bra funktioner. Arendal har två sköna ligglounger och dessutom belyst vattenfall och stämningshöjande LED belysning runt hela spabadets kanter. Här kan du skapa din egna perfekta oas med nära och kära. Norrsken spabad är skapade för vårt Svenska klimat, och vi har gjort detta bad extra högt så att du kommer ner djupt i badet och blir på så sätt skyddad mer mot väder och vind. Materialet är gjort av högsta kvalitet. Isolerade väggar och golv för att tåla kyla och spara energi. Kraftig massagepump som gör att du får en skön massageupplevelse i ett Norrsken Arendal. Det är väl tilltagen belysning så att du kan lysa upp hela ditt spabad. Här badar hela familjen tillsammans, två kan sträcka ut sig i varsin ligglounge medan de andra 3 njuter av härlig massage i sittande läge. Ett säte är specifikt designat för att få en skön avslappnande nackmassage.

Vi har lagt extra mycket focus på stil och elegans i denna serie av spabad. Med sina eleganta linjer och ergonomiska säten så får ni inte bara bra funktioner utan ett riktigt snyggt spabad. Vi har specialtillverkat stilrena jets med rostfria detaljer. Utsidan på Arendal är av lackat aluminium som gör det otroligt tåligt mot väder och vind och inte minst sagt riktigt snyggt och elegant. I utsidans paneler så har vi fällt in LED belysning som gör att du kan lysa upp badet även på utsidan vilket ger er en fantastisk snygg pjäs på er terrass.

Som extra utrustning har vi i denna serie en ett snyggt belyst vattenfall på ena sidan av ert spabad, samt en häftig vulkanjet i botten som ger er en bubbelpoolskänsla men strömmande vatten.

CS magiline AF
PE gj guld
Magisk Pool & Spa AB