Lamelltäcke

Brett sortiment av lamelltäcke till din pool - vilken typ av lamelltäcke passar bäst på din pool?

Lamelltäcke MAGIguard

MAGIguard

Automatiskt lamelltäcke i vattnet

Snyggt och stilrent lamelltäcke för dig som vill ha ett säkert pooltäcke som hindrar barn att hamna i din pool när den inte används och som samtidigt ger en otroligt bra värmebehållning. Detta lamelltäcke rullas snyggt ihop i ett utrymme i din pool, så att det inte syns när din pool är öppen. Lamelltäcke kan öppnas/stängs med en nyckelbrytare eller från din telefon.

Läs mer här >>

Lamelltäcke SECURItech

SECURItech

Automatiskt lamelltäcke med upprullning

Snyggt och stilrent lamelltäcke för dig som vill ha ett säkert pooltäcke som hindrar barn att hamna i din pool när den inte används och som samtidigt ger en otroligt bra värmebehållning. Detta lamelltäcke rullas snyggt ihop på en rulle efter ena kortsidan av din pool. Lamelltäcke kan öppnas/stängs med en nyckelbrytare som sitter på rullen eller från din telefon.

Läs mer här >>

Lamelltäcke SECURItech manuell

SECURItech manuell

Manuellt lamelltäcke med upprullning

Snyggt och stilrent lamelltäcke för dig som vill ha ett säkert pooltäcke som hindrar barn att hamna i din pool när den inte används och som samtidigt ger en otroligt bra värmebehållning. Detta lamelltäcke rullas snyggt ihop på en rulle efter ena kortsidan av din pool. Lamelltäcke kan öppnas/stängs med en manuell vev.

Läs mer här >>

CS magiline AF
PE gj guld
Magisk Pool & Spa AB