Strukturen


Pooler från Soleo är uppbyggda av marknadens kraftigaste stålstomme.

Med kraftig stålstomme så står din pool tryggt och säkert i många år, det du kanske inte tänker på när du köper en pool för första gången är att någon dag så ska den renoveras. Med tanke på detta så kan ditt poolköp vara en höjning eller en sänkning av din fastighets värde. En stabil stomme som lätt går att renovera och för en låg kostnad gör det enkelt att fräscha till poolen innan din fastighet ska ut på försäljning. Kanske något du inte tänker på när du köper en pool, men dock så viktigt att ha i bakhuvidet.

Soleo pooler görs i varmgalvaniserat stål med en tjocklek på 2mm, vilket gör att plåten inte flexar eller rör på sig, vilket enklare stommar kan göra. Dess kraftiga justerbara stöttor gör inte bara montaget till en enkel match, utan det gör även så att du kan tömma poolen utan att fundera på om den ska kollapsa eller inte, vilket ofta är fallet med enklare strukturer.

Då vi gör många renoveringar så tog vi detta i beaktan när vi valde denna, marknadens stabilaste poolstomme.


Med tillval kan du skapa dig en perfekt grund för kantsten.

Helt unikt för Soleo pooler är att du kan köpa till en ränna (förstyvning) som man fäster längst upp kring poolen samt gjuter med betong, denna ränna gör så att du enkelt kan sätta kantsten kring poolen med fix och fog, detta alternativ kan du inte få hos någon annan leverantör, där man ofta limmar kantsten med ett silicone baserat lim, som lätt kan lossna efter några år, eller från rörelse i trallen.
CS magiline AF
PE gj guld
Magisk Pool & Spa AB