Norrsken Drammen

*Badet på bilden kan vara extrautrustat.

Drammen

89 900 kr

Information

Serie: Norrsken
Säten: 1 liggplats + 5 sittplatser
Jets: 31
Pumpar: 1x3HP
Dimension: 200 x 200 x 92cm
Torrvikt: 310 kg
Fullvikt: 1210 kg
Volym: 900 L

Drammen

Spabad Drammen är det perfekta spabadet för dig som gillar stil och design, med sina stilrena linjer och eleganta vita färg både inne som ute får du ett fantastiskt fint spabad med riktigt bra funktioner. Drammen har en skön ligglounge och dessutom belyst vattenfall och stämningshöjande LED belysning runt hela spabadets kanter. Här kan du skapa din egna perfekta oas med nära och kära. Norrsken spabad är skapade för vårt Svenska klimat. Materialet är gjort av högsta kvalitet. Isolerade väggar och golv för att tåla kyla och spara energi. Kraftig massagepump som gör att du får en skön massageupplevelse i ett Norrsken Drammen. Det är väl tilltagen belysning så att du kan lysa upp hela ditt spabad. Här badar hela familjen tillsammans, en kan sträcka ut sig i liggloungen medan de andra 5 njuter av härlig massage i sittande läge. Ett säte är specifikt designat för att få en skön avslappnande nackmassage.

Vi har lagt extra mycket focus på stil och elegans i denna serie av spabad. Med sina eleganta linjer och ergonomiska säten så får ni inte bara bra funktioner utan ett riktigt snyggt spabad. Vi har specialtillverkat stilrena jets med rostfria detaljer. Utsidan på Drammen är av lackat aluminium som gör det otroligt tåligt mot väder och vind och inte minst sagt riktigt snyggt och elegant. I utsidans paneler så har vi fällt in LED belysning som gör att du kan lysa upp badet även på utsidan vilket ger er en fantastisk snygg pjäs på er terrass.

Som extra utrustning har vi i denna serie en ett snyggt belyst vattenfall på ena sidan av ert spabad, samt en häftig vulkanjet i botten som ger er en bubbelpoolskänsla men strömmande vatten.

Coast Spas Logo
Magiline Logo
Bumerang Logo
AVI Logo
poolspa.fi Logo
RP Industries Logo
Aquafinesse Logo
Gullberg & Jansson Logo
Magisk Pool & Spa AB