Pooltak Klasik

Pooltak Albixon Klasik - Klassiskt stilrent pooltak

Skjutbart pooltak i aluminium eller antracitgrå färg

För dig som vill ha ett elegant pooltak men vill hålla nere kostanden för din investering så har vi Klasik serien, ett stilfullt pooltak med en mellanstor höjd, du får gott om höjd inne under ditt pooltak för att kunna ha det stängt men ändå få gott om plats för bad och lek i din pool, perfekt för kalla och regniga dagar.

Albixon Klasik pooltak uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Klasik är ett barnsäkert pooltak med lås och denna serien passar perfekt för dig som vill hunna använda ditt pooltak flitigt även när det är dåligt väder. Med sin design och höjd finns det gott om rum för dig att simma under ditt pooltak.

Klasik kan öppnas genom att skjuta bort hela ditt pooltak eller så kan du öppna det på mitten vilket ger er möjlighet att kunna skjuta bort vilken del av ert pooltak som ni vill, detta ger er mer frihet om du vill behålla delar av ditt pooltak på din pool samt öppna upp vissa delar, speciellt bra vid dåligt / regnigt väder då du kanske inte vill öppna upp hela ditt pooltak men ändå vill öppna lite så du få friskt och härlig luft när du simmar. Albixon pooltak är utrustat med platta komfortskenor med täcklock så att ni får gömda skruvskallar vilket underlättar extremt mycket vid rengöring och underhåll, dessa skenor är behagliga att gå på med en höjd på endast 20 mm. Med förlängningsskenor (rekommenderat tillval) kan du skjuta ditt pooltak förbi hela din pool, förlängningsskenor finns i 3 olika längder för att passa just era behov.

Alla Albixon pooltak har som standard skjutdörr som kan monteras på valfri sida (vänster eller höger) av den största sektionen. Pooltak i Albixon Klasik-serien finns i 6 standardstorlekar men kan också måttbeställas mot pristillägg. Albixon Klasik är certifierat och godkänt enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard, NF P90 309, och omfattas av 3 års materialgaranti.

Albixon Klasik pooltak levereras i en box som byggsats. Detta pooltak är mycket lätt att montera även för dig som inte har gjort det förut, som exempel så har Albixon färdig kapade lister som endast monteras på utsidan, vilket gör dem mycket enkla att montera och det tar helt bort risken med gummilister som krymper och blir för korta i solen.

CS magiline AF
PE gj guld
Magisk Pool & Spa AB