Softub Legend 220

Softub Legend 220

75 000 kr

 

Softub Sportster 220

Softub Legend är rymlig nog för 3 till 4 personer att slappna av tillsammans. Idealisk för en familj med 1-2 barn eller för vilken som helst av våra kunder som har en mindre trädgård eller trall och som vill ha ett behagligt, intimt spabad där de kan spendera lite tid med sina närmsta och käraste..


Kapacitet: 3-4 Personer
Yttre Diameter: 180 cm
Inre Diameter: 150 cm
Höjd: 61 cm
Tom Vikt (totalt): 61 kg
Spabad: 32 kg
Lock: 11 kg
Motor: 18 kg
Total Vikt (med vatten): 937 kg
Vatten Kapacitet: 833 l
Lampa: LED Belysning
Antal Jets: 5 Jets
Elektricitet: 220 V /240 V 50 Hz, 6 A
Min. Volt & Amper: 1,4 kW

Val av vinyl

   
softub-vinyl-almondsoftub-vinyl-carbonsoftub-vinyl-moccasoftub-vinyl-camel
softub-vinyl-charcoalsoftub-vinyl-portsoftub-vinyl-sapphire-bluesoftub-vinyl-forest-green

1. PORTABEL

Låg vikt, enkel att använda, mycket enkel att installera: Eftersom Softub är världens mest portabla spabad, så finns det inga begränsningar för vart du kan installera den!

2. HYGIENISK

Den automatiska renande funktionen i Softub Ozonator skapar en intensiv och hygienisk vattenrening så att du kan slappna av och njuta i ditt kristallklara vatten, varje gång du badar!

3. TYST

Slappna av och njut av lite lugn och ro! Avancerad Whisper teknologi gör Softub till det tystaste spabadet på marknaden! För avkopplande timmar i underbar tystnad!

4. FLEXIBEL

Spabadets runda form garanterar maximal flexibilitet: Detta rymliga spabad ger dig friheten att flytta runt och sätta dig i just den position som passar just dig bäst. Inga färdiga formade säten som endast låter dig sitta på 1 sätt.

5. ENERGIEFFEKTIV

Softub spabad är marknadsledande när det kommer till värmeåtervinning. Hydromaten sammaställer pumpen, motorn och värmaren till en enhet. Det filtrerade vattnet värms upp genom att använda sig av överskottsvärmen som motorn genererar. Detta reducerar driftskostnaderna till absolut minsta möjliga.

6. KOMFORT

När det kommer till komfort och avslappning, kan inte Softub spabad bli slagen! Det mjuka fast stabila Polybond skummet i kärnan ger dig optimal komfort och stöd i alla positioner samt gör din Softub lika skön och behaglig som en mjuk lädersoffa.

7. VÄDERTÅLIG

Kom regn, kom snö, värme eller frost – .Leathertex, Det robusta yttre materialet, kan stå emot näst intill alla väder som kommer dess väg. Softub står för flexibilitet, hållbarhet och färger som inte bleknar med åren.

8. STIL

Leather look, snygga omramningar, moderna yttre färger samt praktiska stilrena tillbehör – Softub är mästaren på design, stil och hög kvalitet.
Magiline Logo
Coast Spas Logo
Gullberg & Jansson Logo
Softub Logo
poolspa.fi Logo
RP Industries Logo
AVI Logo
Bumerang Logo
Aquafinesse Logo
Magisk Pool & Spa AB