Varför pooltak?


ROBUST KONSTRUKTION OCH EXKLUSIV DESIGN

Våra pooltak har lång livslängd tack vare robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor. Samtliga modeller har mjuka och behagliga linjer och vi har varit noggranna med detaljerna. Vi har strävat efter att dölja nitar och rostfria skruvar i största möjliga utsträckning och vi har stabila lösningar förutsatta funktioner som lås och gångjärn. Våra två standardserier av pooltak – Nova/Stella och Nova Comfort/Stella Comfort – har dessutom utformats för att passa alla standardpooler, både med och utan poolsarg.

FÖRLÄNG BADSÄSONGEN OCH SPARA ENERGI

Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla på köpet (en solig dag kan temperaturen höjas hela 6-8 grader!). När vädret inte är gynnsamt badar du under taket och när sedan solen tittar fram skjuts hela taket* enkelt bort och du badar under bar himmel. Andra fördelar med våra pooltak är minskad energiförbrukning, skydd mot löv, smuts och surt regnvatten, minskad kemikalieförbrukning och vattenavdunstning, vintertäckning och att det uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.

LÅSBARA OCH BARNSÄKRA POOLTAK MED NYCKEL

Standardserierna Nova och Stella har utvecklats av Gullberg & Jansson i nära samarbete med en av de ledande europeiska pooltakstillverkarna. Samtliga pooltak är certifierade och godkända enligt fransk säkerhets- och kvalitetsstandard* och omfattas av 3 års materialgaranti. Alla pooltak från Gullberg & Jansson är barnsäkra, kan snabbt låsas med nyckel och uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet.

* Standard NF P 90 309 omfattar t.ex. barnsäkerhet samt bärighet för snö. Alla pooltak som är godkända enligt standarden klarar ett minimum av 45 kg/m2. Snölasten för särskilt breda pooltak över 5 meter i bredd (yttermått) för endast vissa pooltaksmodeller kan dock understiga 45 kg/m2. Fråga din närmaste återförsäljare med specifikation för snölast för dessa särskilt breda pooltak vad gäller pooltaksmodellerna Nova Polaris, Stella Polaris och Vista som har en bredd över 6 meter, Emporia med bredd över 5 meter, Clavia med bredd över 8 meter, Opus med bredd över 8 meter, Vega med bredd över 10 meter, samt Atlas med bredd över 9,5 meter. Pooltaksmodellerna Nova Infinity och Stella Infinity är extremt robusta pooltak med ökad snöbärighet jämfört med övriga pooltaksmodeller, som också är robusta pooltak.
Coast Spas Logo
Magiline Logo
Bumerang Logo
AVI Logo
poolspa.fi Logo
RP Industries Logo
Aquafinesse Logo
Gullberg & Jansson Logo
Magisk Pool & Spa AB