Thermopool

Thermopool

En lättbyggd och välisolerad betongpool!

Välj din egen storlek!

Med Thermopool så har vi skapat en betongpool som är mycket stabil och lätt att montera! Thermopoolen byggs ihop som ett lego och fylls sedan med betong. Då stommen är gjord av frigolit så har den utmärkta isolerande egenskaper, för en låg driftskostnad. Med Thermopool kan vi bygga pooler i de flesta former och storlekar, kontakta oss gärna för mer info, om modeller och priser.

Betongpooler från Magisk Pool är laddade med den bästa teknologin för att överträffa alla dina önskningar, så att du kan förverkligga just din pooldröm. Som standard i Thermopool hittar du: Stabil lättmonterad stomme, sandfilter efter poolens storlek, tjock filt på botten, mjuk foam på väggarna! Stommen ger en riktigt bra isolering för lägsta tänkbara driftskostnad av din pool.

Stark självbärande konstruktion

För dig som vill bygga poolen ovan mark eller som har en "hopplös" sluttningstomt är Magisk pools Thermopool absolut den optimala lösningen! Stommen kan byggas fristående om det inte går att motfylla alla sidor, på pooler längre än 7m behövs en kontrefor göras på mitten av långsidan.

Energisparande isolering

Thermopoolstommen ger en dubbelsidig isolering, en termoseffekt, med mycket god förmåga att hålla vattnet varmt i poolen vilket håller nere uppvärmningskostnaderna. Från en välisolerad pool läcker inte värmen ut i marken och det går åt mindre energi för att värma vattnet.

Modeller(klicka på storlek för pris)
Thermopool 3x6x1,5m      Thermopool 3,5x7x1,5m
Thermopool 4x8x1,5m      Thermopool 4x10x1,5m

KOMPLETT POOLPAKET

Thermopool 4x10x1,5m

Poolstomme Thermopool inkl. liner 48 670 kr
Bottenmatta & foam för väggar 7 090 kr
Breddavlopp/inlopp/lampa 2x LED vit 7 770 kr
Filtrationskit 15m³ inkl. elbox / trafo 15 925 kr
Startpaket städ inkl. kemi 2 900 kr
Anslutningspaket med slang 25m 4 906 kr
   
Summa 87 261 kr

Kampanjpris - 15% rabatt

74 172 kr

Magiline Logo
Coast Spas Logo
Gullberg & Jansson Logo
Softub Logo
poolspa.fi Logo
RP Industries Logo
AVI Logo
Bumerang Logo
Aquafinesse Logo
Magisk Pool & Spa AB