FX Filtrering

FX Filtrering: Ett exklusivt patenterat pool filtreringssystem

Vårt exklusiva system kombinerar prestanda, ekonomi, enkelhet och estetik. Magiline erbjuder filtrering ner till 15 mikron, vilket minskar användningen av kemiska produkter (till skillnad mot ett 45 mikron traditionellt filtreringssystem med sandfilter). En annan viktig fördel: Då vi flödar upp till 32m³ vatten/h, får du bättre rörelse i vattnet och med det kan du filtrera ditt vatten tre till fem gånger snabbare, vilket i sin tur ger mindre slitage på pump och framförallt lägre driftkostnader.

Med det patenterade FX filtreringssystemet behöver du mindre produkter för vattenvård, renare och mer naturligt vatten, och ... besparingar

FX Filtrering

Helautomatisk lösning: den smarta poolen

iMAGI är den första helt integrerade och uppkopplade lösning som ger helautomation till trädgården och poolen. iMAGI tar hänsyn till alla klimat, biologiska och kemiska faktorer som påverkar tillståndet i poolvattnet för att automatiskt reglera det. Allt är förenklad: styrning via ett intuitivt gränssnitt, kommer systemet att ta hand om allt för dig. En Magiline innovation.

Imagine: Noll begränsningar, underhåll, rengöring, kontroll temperatur och vattennivå ... hela hanteringen av din pool blir automatiskt.
Tänk dig att din Magiline pool, är inget annat än glädje.

FX Filtrering
Magiline Logo
Coast Spas Logo
Gullberg & Jansson Logo
Softub Logo
poolspa.fi Logo
RP Industries Logo
AVI Logo
Bumerang Logo
Aquafinesse Logo
Magisk Pool & Spa AB