Pooler

Glasfiberpooler och linerpooler.

I Karlskrona så säljer vi Glasfiberpooler (Kompositpooler) från flera olika tillverkare och prisklasser, ni kan titta närmare på dom här på hemsidan. När ni köper glasfiberpool från oss så hjälper vi naturligtvis till med vilka tillbehör som behövs vid ett poolmontage detsamma gäller naturligtvis även vid köp av Termopool eller Stålpool.

Vid köp av Glasfiberpool kan vi även hjälpa till med installation av Poolen och tillbehör (slangar, värmepump, rening etc) vi har även grävare kopplad till oss som är van vid att sätta pooler om den hjälpen önskas.

Har man en tomt där det är svårt att gräva alternativt att man vill ha en Ovanmarkpool så erbjuder vi även prisvärda Termopooler. Är man lite händig så fixar man att montera en sådan själv. Vill man inte montera själv kan vi hjälpa till med montering via samarbetspartners.

Naturligtvis säljer vi även täckning till Pooler allt i från exklusiva Pooltak till enklare Pooltäckning. Alla tillbehör såsom Reningsprodukter och reservdelar kan vi naturligtvis också hjälpa till med.

Drömmer ni också om en egen Pool i trädgården? Välkomna till Magisk Pool & Spa i Karlskrona, ni hittar oss på Havgårdsvägen 2 i Nättraby.

Adress:
Havgårdsvägen 2
370 24 Nättraby

Öppettider:
Tis: 16.00 - 19.00
Ons: 16.00 - 19.00
Tor: 15.00 - 18.00
Lör: 10.00 - 14.00

Tel: 0455-1 25 35

E-post

Är du människa?
Coast Spas Logo
Magiline Logo
Bumerang Logo
AVI Logo
poolspa.fi Logo
RP Industries Logo
Aquafinesse Logo
Gullberg & Jansson Logo
Magisk Pool & Spa AB