Pooler

Glasfiberpooler och andra poolstommar.

I Kalmar är vi främst inriktade på Glasfiberpooler eller kompositpooler som det också kallas. Inom glasfiberlinjen har vi 3 olika tillverkare, allt från prisvärda stryktåliga glasfiberpooler till den yttersta kvaliteten både vad gäller konstruktion och finish. Ni kan läsa mer om vilka glasfiberpooler vi säljer här.

Vid köp av glasfiberpool kan ni även köpa till paket badklart. Vi hjälper er hela vägen från kranlyft med pool i poolgrop till montering av slangar och elektriska tillbehör. Detta är vi unika med i vår region, badklart helt enkelt.

Är det problem med sluttningstomt eller att man helt enkelt inte vill gräva så kan vi erbjuda två andra typer av pooler, thermopooler och Magiline pooler. Antingen är man hemmafixare och då skickar vi hem poolerna till er eller så kan vi hjälpa er med poolbygget via duktiga samarbetspartners.

Givetvis har vi ett stort sortiment av pooltaktäckning och tillbehör till våra pooler och därför kan vi skräddarsy ett paket helt för er personliga smak.

Är ni intresserade av pool? Kom förbi oss på Trångsundsvägen 2 så kan vi alldeles säkert göra verklighet av er pooldröm. Vill ni ha hembesök? Ring eller skicka in formuläret nedan, så kontaktar vi er och bokar tid.

Glöm inte kontakta Magisk Pool & Spa i Kalmar innan ni köper pool, det tjänar ni på!

Adress:
Trångsundsvägen 2
392 39 Kalmar

Öppettider:
Tis - Fre: 11.00 - 17.00
Lör: 10.00 - 14.00

Tel: 0480-41 12 01

E-post

Är du människa?
Magiline Logo
Coast Spas Logo
Gullberg & Jansson Logo
Softub Logo
poolspa.fi Logo
RP Industries Logo
AVI Logo
Bumerang Logo
Aquafinesse Logo
Magisk Pool & Spa AB